Om Bruns produkter

Om Bruns produkter 

Bakom Bruns står frisörerna Cecilia och Johanna. Deras vilja att skapa en giftfri arbetsmiljö och hårvård med endast naturliga och ekologiska ingredienser, har lett fram till en unik hårvårdsserie av högsta kvalitet med fantastiska resultat.

Bruns består av en salong i Lund och en i Malmö, vilka de driver som hållbara Certifierade Gröna Frisörsalonger, samt egen fabrik i Lund, där produkterna tillverkas för hand. De har vunnit ett flertal priser för sina naturliga råvaror och en genomtänkt miljöfilosofi. Bruns vision är att fortsätta skapa estetiskt tilltalande produkter som gör skillnad för kund, miljö och framförallt - ditt hår. Att arbeta i - samt att vårda och behandla sitt hår i - en giftfri miljö borde vara en självklarhet för alla. 

Bruns produkter har skruvkork dels p.g.a. att pumpar är svåra att återvinna då det är metall inuti samt att det är smidigare att packa och transportera. 

Etiketterna är av ett växtbaserat material vilket minskar växthusgasutsläppen.                                Vilket tillsammans leder till bättre hållbarhet och ett miljövänligare alternativ                                          .

Bruns schampon:

Schampo 01 har en doft av Harmonisk Kokos och är anpassat för dig som har normalt till torrt hår. Den innehåller guarmjöl som gör håret luftigt och enkelt att reda ut. Schampot ger oumbärlig fukt till ditt hår.

Schampo 02 har en doft av Mjuk Loturblomma och passar dig som har tjockt, torrt eller lockigt hår. Håret får massor av fukt och blir fantastiskt följsamt.

Schampo 03 har samma ingredienser som 01 men är utan doft. Det är helt enkelt anpassat för barn, för dig som är gravid, känslig mot eteriska oljor eller parfym och dofter eller har irriteradhårbotten. Schampot är allergicertifierat av AllergyCertified.

Schampo 04 har en doft av Magisk Cirtus och är ett detox schampo som passar dig med fet och irriterad hårbotten eller för dig som bara tycker om att tvätta håret ofta. Detta schampot ger också extra mycket volym till platta hår.

Schampo 05 är oparfymerat och extra milt, djupt rengöringsschampo. Om du är allergisk mot eteriska oljor, har en känslig hårbotten, eller helt enkelt föredraroparfymerade produkter, är det här för dig. Med xantangummi, extraherat från majs och salvia, lämnar det ditt hår djupt renat och lätt att styla. 

Schampo nr 24 Blond Skönhet är ett silverschampo med växtfärg. Schampot tillför fukt samt neutraliserar gula toner i blonda, grå och blekta hår. Det är baserat på växtfärgen Kampeche, även kallat blodträ som ger kalla och vackra skiftningar samtidigt som det stärker slitna hår och återuppbygger håret.  innehåller även ekologisk eterisk olja från grapefrukt som motverkar irriterad hårbotten och doftar uppfriskande.

Schampoflaskorna finns i 330 ml. samt en reseförpackning på 50 ml.

Bruns Balsam:

Balsam 01  är ett lyxigt, ekologiskt och drygt balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja som ger ditt torra hår oumbärligt med fukt. Balsamet kan tack vare sina fuktgivande ingredienser även användas som inpackning. Det är berikat med ekologisk aloe vera och E-vitamin för att skydda och ger ditt hår glans. Doftar ljuvligt av kokos och kardemumma.

Balsam 02  Kryddig Jasmin är ett balsam för torra hår. Balsamet innehåller bland annat ekologisk avokadoolja och aloe vera som återfuktar och ger näring samt E-vitamin som skyddar håret och ger glans, återfuktar utan att ge tyngd och har en frisk och förförisk doft av fuktigt gräs, jasmin och kryddor.

Balsam 03  är ett mjukgörande, lyxigt balsam med ekologiskt mjukgörande avokadoolja, aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger håret glans.                                                         Balsam nr 03 kan användas som balsam, make-up remover, bodylotion och rakkräm. Användningsområdena är många och balsam nr. 03 är anpassat för dig som är känslig mot dofter, gravid och barn. 

Baqlsam 04 är ett lyxigt, krämigt balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans till ditt hår. Precis som schampo 04 innehåller balsam 04 salvia som behåller fuktigheten i håret och gör det mjukt och luftigt. Balsamet har en frisk doft av mynta och citrus.

Balsam 24 Blond Skönhet  är ett milt silverbalsam med växtfärg. Produkten förstärker effekten av silverschampot i blonda, grå och blekta hår. Den innehåller precis som schampot Kampeche, som också kallas blodträ och ger kalla, vackra skiftningar. Förutom det så innehåller Balsam nr 24 Blond Skönhet även ekologisk avokadooljan och aloe vera som tillför extra fukt och glans samt ekologisk eterisk grapefruktolja som är bra mot irriterad hårbotten och bidrar med en frisk doft.

Balsamflaskorna finns i 330 ml. samt en reseförpackning på 50 ml.

 Hårmask/Inpackning

Hårmask Varm Bergamott nr. 22 är en handgjord hårmask som är djupverkande och reparerande. Den har en härlig och välbefinnande doft med svagt kryddiga undertoner. Hårmasken innehåller ekologisk jojobaolja, sheasmör och kokosolja som tillsammans reparerar och motverkar kluvna toppa, stimulerar hårbotten och ger en känsla av föryngrat hår. Hårmasken ger snabbt resultat och fungerar även bra på fukttörstande extensions. Hårmask Varm Bergmott nr. 22 passar alla typer av hår och hårlängder och har en tjock krämig konsistens som gör att den är lätt att applicera.

Hårmask oparfymerad nr. 23 är en handgjord hårmask som är djupverkande och reparerande. Den är framtagen för dig som har allergi mot eteriska oljor eller parfym, har känslig hårbotten eller helt enkelt föredrar doftfritt. Hårmasken innehåller ekologisk jojobaolja som ger näring och återfuktar, sheasmör som motverkar kluvna toppar, stimulerar hårbotten och ger glans samt kokosolja. Att ha en hårmask som en rutin gör att håret blir återfuktat och mjukt samtidigt som håret återhämtar sig med sin naturliga glans. Hårmask Oparfymerad nr 23  passar alla typer av hår och hårlängder och har en tjock krämig konsistens som gör att den är lätt att applicera. Allergy Certified.

 Hårmaskbukren finns i 350 ml. och 50 ml.

Hårserum

Hårserum Ljuv Olibanum nr.60 är ett handgjort, vårdande och återfuktande serum till torra, frissiga och skadade hår. Serumet består av noga utvalda ekologiska oljor som motverkar kluvna toppar. Oljorna jobbar tillsammans för att ge fukt och glans och absorberas snabbt utan att tynga ner håret. Bruns Hårserum Ljuv Olibanum har en doftar Frankincense kombinerat med grape och citrongräs, samtliga med välgörande egenskaper och vitaliserande doft. Hårserumet är helt fritt från giftiga ingredienser, mineraloljor eller onödiga kemikalier.

Bruns Stylingprodukter

Hårsufflé syrlig mynta nr 14 är en handgjord mild hårsufflé som med sin doft av trolsk mynta blandat med syrligt citrongräs och en gnutta lime ger dig en härlig känsla av nyvunnen energi. Fördela produkten jämnt över blött hår, föna och ditt hår får en fantastisk volym, ett otroligt lyft och en fyllig känsla som sitter länge.

Hårsuffle nr 15 har samma ingredienser som nr 14, men utan doft. Den är speciellt bra för dig som är känslig mot eteriska oljor. Produkten är allergicertifierad.

Balsamspray Sprudlande Tangerin nr 18 är en återfuktande balsamspray som passar alla hårtyper. Jojobaolja, avokadooljan, Aloe Vera, kokosolja och sheasmör återfuktar, vårdar, ger glans och verkar utredande för ditt hår. Sheasmöret är inte bara naturligt och återfuktande utan skyddar också håret mot värme, kan därav användas som värmeskydd för olika stylingverktyg. Bruns balsamspray nr 18 har en frisk doft av citrus.

Balsamspray Oparfymerad nr.19 är ett återfuktande balsam i sprayform som passar alla hårtyper. Jojobaolja, avokadoolja, Aloe Vera, kokosolja och sheasmör verkar tillsammans vårdande och utredande på frissigt och tovigt hår. Shesmöret är inte bara naturligt och vårdande utan skyddar också mot värme, vilket gör att Bruns balsamspray kan användas som värmeskydd mot olika stylingverktyg.

Stylingflaskorna finns i 200 ml. och 50 ml.

Hårdvax Välklädd Svartpeppar nr. 30 är ett naturligt hårvax. Det är handgjort och ger bra stadga samt en matt finish som håller hela dagen. Vaxet innehåller ekologiskt bivax och mandelolja som både stylar, lugnar och skyddar hårbotten samtidigt som det gör håret följsamt och mjukt. Detta hårvax passar alla korta och mellanlånga hår, samt även lockigt hår. Vaxet har en unisexdoft av stärkande svartpeppar, lakrits och frisk lime.

Hårdvax Oparfymerad nr. 31 är ett naturligt hårvax. Det är handgjort och ger bra stadga samt en matt finish som håller hela dagen. Detta hårvax passar alla korta och mellanlånga hår, samt även lockigt hår. Vaxet innehåller ekologiskt bivax och mandelolja som både stylar, lugnar och skyddar hårbotten samtidigt som det gör håret följsamt och mjukt. Vaxet är doftfritt och certifierat av AllergyCertified.

Vaxburkarna finns i 50 ml.

Deodoranter som inte innehåller  aluminumklorid, parabener eller alkohol.

Deodorant frisk cypress nr 08 är en handgjord mild unisex deodorant med frisk doft av cypress och rosmarin. Produkten innehåller rosmarinolja vars doft verkar lugnande och har antibakteriella egenskaper.

Deodorant oparfymerad nr 09 är en handgjord hudvänlig mild deodorant som passar alla.       N09 är utan doft och är certifierad av Allergy Certified.

Deodoranterna finns i 60 ml.

 

Har du inte möjlighet att komma till salongen så kan vi skicka varorna till dig. Du skickar bara ett mail till:

salongfrelize@gmail.com   så ordnar vi det.  Du kan betala med Swish eller via Bankgiro.

Senaste kommentarer

13.03 | 20:58

Hej ! Detta är en sida som jag har letat länge. Jag har just undrat om dessa hålglasögon (och ögonträningen, tack för informationen)!